2017. júl 30.

Felezzük meg a mobilszámlánkat!

írta: mforce
Felezzük meg a mobilszámlánkat!

Ugye mindenki hallott már a mobilflottákról?

Nagyon sokan nem mernek belevágni, félnek az átveréstől, féltik a telefonszámukat. Én is átmentem ezeken a pontokon, aztán sikerült döntést hoznom és nem bántam meg.
Konkrét flottát fogok ajánlani, másokkal nem is volt dolgom. Jelenleg ez a legolcsóbb flotta, úgyhogy nem véletlen rá esett a választás.

A flotta Telenoros, számhordozás megoldható bármelyik szolgáltatótól, amennyiben nincs hűségidő és a szám a saját néven szerepel. Csináltathatunk új számot is, ami elvileg plusz költséggel jár, de erről nem tudok részleteket.

Térjünk a lényegre, csomag - és ártáblázat:flottainfo.jpg


Összehasonlításképp érdemes megemlíteni a korlátlan EU UNLIMITED XXL csomagot, ami közvetlen a szolgáltatónál 19.990Ft, viszont a flottán keresztül majdnem a fele.

Még számunkra előnyös, hogy külön igényelhető adatmegosztó SIM kártya, ami az XXL csomagoknál alapból benne van az árban. Ez az adatmegosztó SIM kártya használható akár másik telefonban, vagy esetleg SIM kártyás routerben is.

Például: Otthonra - Huawei B525 vagy Hordozható - Huawei E5577S vagy Laptophoz - D-Link DWM-222.

Tehát korlátlan internetes csomag esetén, akár az otthoni internetet is le lehet mondani. Ha van 4G lefedettség otthon, akkor 300mbps letöltési - és 50mbps feltöltési sebesség is elérhető.
Ellentétben a szolgáltató Hello Data csomagjával, itt lehetőség van akár torrentezésre is, nem tiltanak le, mert túl sok a forgalmad.

Személy szerint én az adatmegosztó SIM kártyát egy másik telefonban használtam az asszonynak 2. SIM kártyaként, így neki is korlátlan internet hozzáférése van.

A szerződéskötéskor van egy 12.700Ft-os költség, amiből 10.000Ft a belépési díj és 2700Ft az átmeneti regisztrációhoz szükséges. Az utóbbi 2700Ft visszajár az első számlával.
A telefonszámunk a cég neve alá kerül, viszont a számlákat közvetlen tudod fizetni postán vagy a mytelenor kezelőfelületen.
Tehát érdemes végiggondolni, hogy mennyire van szükségünk egy-egy csomagra, túlforgalmazzuk-e a 200 percet annyival, hogy a 9,5 forintos percdíjjal is többet kellene fizetnünk, mint az első korlátlan beszélgetős csomag. Vegyük figyelembe, hogy, ha több embert veszünk a flottába, velük a beszélgetés teljesen ingyenes.

A teljes ügyintézés nekem 2 hét volt, viszont számoltak be olyanról is, akiknek egy hónap.
Nem a leggyorsabb, de ha hosszútávon gondolkodunk megéri.

További információk: Kedvező Üzleti Flotta Facebook csoport 

Szólj hozzá

mobil internet díj olcsó telenor számla perc korlátlan flotta számhordozás EQ mobilflotta EuroQuattro